Opšti uslovi kupovine i uslovi kupovine na sajtu www.metalnepolice.rs

OPŠTI USLOVI KUPOVINE I USLOVI KUPOVINE NA SAJTU WWW.METALNEPOLICE.RS

Posetom ili kupovinom u internet prodavnici METALNEPOLICE.RS prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. METALNEPOLICE.RS zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

OBAVEŠTENJE

Privredno društvo MEDACOM d.o.o. obaveštava sve kupce koji kupuju putem internet sajta www.metalnepolice.rs, a na osnovu Zakona o zaštiti potrošača (Sl. glasnik RS, br. 62/2014 i 6/2016 – dr. zakon), odredbama čl.13. i čl.27. : – da se prodaja robe putem internet sajta www.metalnepolice.rs obavlja u okviru registrovane delatnosti privrednog društva Medacom d.o.o., Niš, Nikodija Stojanovića Tatka BB, Niš, Srbija,  mat.br. 06255230, PIB:  101534145,  šifra delatnosti 4690 Tel.: +38118200252,  www.metalnepolice.rs, adresa za izjavljivanje reklamacije artikala kupljenih putem internet prodavnice je: info@metalnepolice.rs

 • da se osnovna obeležja robe mogu naći na sajtu www.metalnepolice.rs – da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Sl. glasnik RS, br. 62/2014 i 6/2016 – dr. zakon) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.metalnepolice.rs smatra prodajom na daljinu.
 • da roba koja se prodaje putem internet sajta www.metalnepolice.rs poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u Deklaraciji;
 • da se saobraznost robe ISKLJUČIVO utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom Deklaracijom;
 • da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal;
 • da je isporuka robe koja ima ukupnu vrednost veću od 2.000 rsd besplatna – kupljenu robu isporučujemo u roku od 1-2 radna dana putem kurirske službe Bex Express, ako su u pitanju paketi manjeg gabarita ili uslugama autoprevoznika ukoliko su u pitanju specifične obimne isporuke, na način kako je to definisano ovde.

Načini isporuke

 • da se mogućnost kupovine robe uz posebne cenovne pogodnosti ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja u skladu sa uslovima koji su objavljeni na internet sajtu www.metalnepolice.rs;
 •  da potrošač robu koju kupuje putem internet sajta www.metalnepolice.rs može platiti pouzećem gotovinski u trenutku isporuke i/ili drugim načinom plaćanja koje www.metalnepolice.rs podržava;
 • da potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster “KUPI” i/ili “REZERVIŠI” preuzima obavezu plaćanja naručene robe; – da u slučaju prijema robe potrošač ustanovi da roba nije odgovarajuća, potrošač ima pravo da artikal zameni u roku od 14 dana za drugu odgovarajuću stvar, na način kako je to definisano ovde.
Reklamacije
 • da u slučaju prijema robe potrošač ustanovi da artikal želi da zameni za drugi artikal, koji može biti veće, manje ili iste cenovne kategorije od predhodno poručenog, potrošač može zameniti artikal u roku od 14 dana na način kako je to definisano ovde.
Reklamacije
 • da u slučaju prijema robe potrošač isti ne želi da zadrži, ima pravo na odustanak ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu, u roku od 14 dana na način kako je to definisano ovde.
Povrat novca i robe
 • da za robu koja je poručena putem INTERNET prodavnice potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju na već korišćen proizvod, na način koji je definisan za robu kupljenu putem INTERNET prodavnice. Način i postupak izjavljivanja reklamacije možete pronaći ovde.
Reklamacije

OPISI PROIZVODA I CENE

METALNEPOLICE.RS nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, METALNEPOLICE.RS ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju, sa  kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac ili vam ponuditi zamenu za neki drugi proizvod uz vraćanje ili doplatu sredstava u zavisnosti od vrednosti zamene. Sve cene proizvoda koje su navedene na sajtu su sa uračunatim PDV-om. Metalne Police zadržava pravo ispravki u slučaju grešaka prilikom unosa slika i tehničkih podataka proizvoda. Cena pojedinačnog artikla nalazi se pod pregledom artikala, na stranici artikla i u korpi. METALNEPOLICE.RS se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. METALNEPOLICE.RS ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, ukoliko traženog artikla nema na stanju isl. METALNEPOLICE.RS ima diskreciono pravo da ograniči količine pojedinih akcijskih proizvoda koje može kupiti jedan potrošač, u cilju sprečavanja eventualnih zloupotreba i omogućavanja širem krugu potrošača da dođu do željenog proizvoda.

PRIVATNOST PODATAKA

U ime Internet prodavnice METALNEPOLICE.RS obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Korišćenje naših servisa takođe podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo email i sms obaveštenja. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing ili sms lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice METALNEPOLICE.RS (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Ukoliko koristite METALNEPOLICE.RS, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem METALNEPOLICE.RS sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti metalnepolice.rs uz nadzor roditelja ili staratelja. METALNEPOLICE.RS zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije METALNEPOLICE.RS će koristiti radi prodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti nedostupan kraći vremenski period. METALNEPOLICE.RS zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci METALNEPOLICE.RS nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Vaš MEDACOM!