Privatnost

Politika Privatnosti

Pristupanjem sajtu metalnepolice (metalnepolice.rs), vi prihvatate i slažete se da će te poštovati sledeći privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u ovoj izjavi Politike privatnosti, morate odmah da prestane da koristi sajt i / ili usluga Sajt.

Ova politika može da se promeni s vremena na vreme ažuriranjem stranice. Trebalo bi da proverite ovu stranicu povremeno kako bi bili sigurni da ste upoznati sa svim promenama.

metalnepolice (metalnepolice.rs) sajt je u vlasništvu firme

Medacom doo

Nikodija Stojanovića Tatka BB, Niš,

, sa matičnim brojem 06255230

Podnošenjem registracione prijave o metalnepolice (metalnepolice.rs), vi prihvatate i slažete se činjenicom da će vaši lični podaci biti korišćeni od strane administratora metalnepolice (metalnepolice.rs) za sledeće namene:

  –  Da vam se obrati, kao klijent na sajtu;
  –  Da obradimo Vaš naloga;
  –  Daje vam pristup određenim takmičenjima, poklonima i promotivnih aktivnosti;
  –  Da bi vam poslali nekomercijalna ili administrativna obaveštenja (u vezi sa izmenama na sajtu ili vaš korisnički nalog, na primer);
     Da bi vam slali vesti o ponudama, popustima ili drugim informacijama o metalnepolice (metalnepolice.rs) ili drugih lica, sa kojima metalnepolice (metalnepolice.rs) ima poslovni odnos.

Mi čuvamo lične informacije da bi vam slali obaveštenja o vašem korisničkom nalogu na metalnepolice (metalnepolice.rs), da vas obavestim o statusu vaših porudžbina i da ocenite kvalitet proizvoda i usluga koje vam pružamo.

U ime firme Medacom doo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalititne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni firme Medacom doo odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ChipCard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Ako imate pitanja u vezi naše politike privatnosti, molimo kontaktirajte nas koristeći formular KONTAKT

Call Now Button
Korpa
Nema proizvoda u korpi!
Nastavi sa kupovinom