Načini isporuke

Načini isporuke

METALNEPOLICE.RS koristi usluge BEX kurirske službe za dostavu.

Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.

U zavisnosti od količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je od 1-2 radnih dana.

Artikle za kojima potražnja nije toliko učestala, kao i one kod kojih je uvozni proces komplikovaniji, na svojoj adresi možete očekivati sa nešto dužim rokom isporuke.

Ne morate da brinete da li proizvod koji želite imamo na stanju. Sve što je u ponudi u mogućnosti smo da isporučimo saglasno očekivanom roku isporuke. Ponuda i cene na našem sajtu ažurni su na dnevnom nivou. Na vama je samo da odaberete, poručite i sačekate kurira za par dana na svojim vratima. Mogućnost greške, nažalost, ne možemo isključiti. Ali ukoliko do iste dođe, najkasnije u roku od 24h bićete kontaktirani od strane naših prodavaca i dobiti informaciju o nastaloj grešci. U suprotnom, poručene proizvode dobićete na svojoj adresi saglasno rokovima isporuke.

Preuzimanje pošiljki vrši se svakim radnim danom I subotom 08-19h

CENOVNIK DOSTAVE

Cena isporuke za porudžbine veće od 2.000,00 din. je besplatna.

Isporuka se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru gotovinom ukoliko robu plaćate pouzećem, ili ukoliko prethodno niste već platili dostavu nekim drugim načinom plaćanja.

Ukoliko se koriste usluge autoprevoznika obračunava se cena na osnovu udaljenosti od najbliže lokacije za preuzimanje robe do krajnjeg odredišta. Obaveštenje o ceni dostave autoprevoznikom dobija se naknadno u dogovoru sa kupcem i autoprevoznikom. Cena se obračunava po km povratno.
Kupac će biti blagovremeno obavešten o ceni isporuke autoprevoznikom.
Obaveštenje o ceni isporuke će Vam stići i na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine ili će vas prodavac kontaktirati kako bi vam dao obaveštenje o ceni isporuke ukoliko vam na porudžbenici nije istaknuta cena dostave zbog specifičnosti paketa tj. isporuke.